Tradiční smetanovo-tvarohový krém v praktickém balení.
Lahodný krém, vhodný jako základ pro přípravu mnoha sladkých pokrmů a dezertů.
Složení: tvaroh, smetana (42 %), cukr, jedlá želatina, zahušťovadla: xanthan, škrob. Neobsahuje lepek
Ideální pro teplou i studenou kuchyni.
Plná máslová chuť a perfektní struktura másla díky kombinací složek čerstvého mléka, vysoce kvalitní smetany a tradičního výrobního postupu. Díky speciálnímu hygienickému zpracování se vyznačuje dlouhou trvanlivostí. Dodá Vašemu jídlu jemnost. Kvalita michellinských kuchařů.
Složení: smetana, mléčné kultury
ideální tvar pro rychlou temperaci a pro přímé použití do laminovacího stroje
ideální pro nadýchaná těsta (zachovává excelentní plasticitu těsta)
vyrobeno z mléka pasoucích se krav v Normandii (plná a dlouhopřetrvávající máslová chuť)
vyrobeno tradiční máselnou technologií (v máselnici – ztloukací metoda) - zachován optimální bod tání máselného tuku v ústech
zvýšený obsah tuku zaručuje vyšší teplotní odolnost másla při pečení
ideální pro všechny kategorie typu Viennoiserie
Složení: smetana, mléčné kultury
Základ pro přípravu Tiramisu
Umožňuje rychlou a snadnou (není třeba školený personál) přípravu lahodného Tiramisu. UHT pasterizace zajišťuje dlouhou dobu trvanlivosti. Obsahuje 60 % mascarpone.
Lehká, šlehaná textura, snadná příprava (bez použití vajec).
Garance vždy stejné vlastnosti výsledného produktu. Kvalita michelinských kuchařů.
Složení: mascarpone 60 % (mléko, smetana, sušené odstředěné mléko, kyselina mléčná), odstředěné mléko, cukr, vaječné žloutky, zahušťovadla: modifikovaný škrob, želatina; emulgátor: mono a diglyceridy mastných kyselin, přírodní vanilkové aroma, barvivo: beta karoten
Základ pro přípravu Crème Brûlée (8 až 12 porcí).
Umožňuje rychlou a snadnou (není třeba školený personál) přípravu jedinečného Crème Brûlée - bez dalších přísad!.
Přírodní vanilková chuť. UHT pasterizace zajišťuje dlouhou dobu trvanlivosti.
Používá se jako základ pro koláče, miniaturní dezerty, Verrines, atd.
Dochucování se meze nekladou: koření, ovoce, káva….
Chutná stejně jako “domácí” Crème Brûlée.
Garance vždy stejné vlastnosti výsledného produktu
Kvalita michelinských kuchařů.
Složení: smetana, plnotučné mléko, cukr, glukózový sirup, vaječné žloutky, modifikovaný škrob, přírodní vanilkové aroma, zahušťovadla: karagenan, xanthan; sušený bílek, barvivo: beta karoten, vanilková semínka.
vyrobeno z mléka pasoucích se krav v Normandii (plná a dlouho přetrvávající mléčná chuť)
ideální polotekutá textura
okamžitě připraveno k použití (Tiramisu, náplně, pěny, omáčky)
polotekutou texturu lze jednoduše zahustit (po vyndání z ledničky použitím metličky našlehat) nebo zřídnout (přídavek malého množství vysokotučné smetany a jemně zamíchat)
Složení: smetana, laktóza, mléčné bílkoviny, stabilizátor: karagenan, regulátor kyselosti: kyselina mléčná
Jedinečná Elle & Vire receptura a optimální složení pro snadné našlehání.
Zachovává si svojí kvalitu již po desetiletí.
Skvěle drží tvar: nepadá, nerozpouští se a je odolná vůči změnám teploty. Z 1 l smetany se našlehá 2,7 l šlehačky [nejlepší svého druhu] !
Složení: smetana, stabilizátor: karagenan
Poctivá šlehačka z kravského mléka. Ideální pro dekorování šlehačkou.
Obsahuje pouhých 8 % cukru, zachovává si přírodní, mléčnou chuť.
Uumožní přípravu až 50 porcí. Praktický aplikátor je možno vodou oplachovat pro zamezení nehygienické kontaminace zbylého množství.
Balení připravené pro restaurace.
Složení: smetana (91,5 %), cukr (8 %), emulgátor: mono a diglyceridy mastných kyselin, stabilizátor: karagenan; hnací plyn: oxid dusný
Elle & Vire® Original American Cream Cheese je vyráběn původní metodou amerických sýrařů na základě bohatých zkušeností z východního pobřeží USA
od roku 1935. Vzhledem k vysoké kvalitě bohatosti chuti a senzorické vyváženosti nachází Elle & Vire® Original American Cream Cheese komplexní uplatnění v teplé i studené kuchyni
Složení: mléko, sůl, stabilizátory: karubin, guma guar
Odebírejte náš newsletter.