Přírodní sýr s bílou plísní na povrchu. Plísňový sýr ideální ke smažení a k nakládání, do pomazánek.
Složení: mléko, smetana , jedlá sůl, mléčné kultury, Penicillium candidum, Sušina: min. 46 % ,Tuk: min. 23 %
Plísňový sýr ideální ke smažení, k nakládání a do pomazánek. Jako jediní můžeme používat název Hermelín na našich produktech. To znamená, že pouze naši zákazníci mohou dále prodávat Hermelínové pomazánky nebo smažený či grilovaný Hermelín, ostatní pouze camembert.
Složení: mléko, smetana , jedlá sůl, mléčné kultury, Penicillium candidum, Sušina: min. 46 % ,Tuk: min. 23 %
Plísňový sýr, který vyniká lahodnou smetanovou chutí. Je vhodný zejména pro použití ve studené kuchyni.
Složení: mléko, jedlá sůl, mléčné kultury, Penicillium candidum, Sušina: min. 48 % ,Tuk: min. 26,4 %
Přírodní sýr s bílou plísní na povrchu obalený ve směsi koření. Sedlčanský Hermelín obalený v příjemně pikantní směsi grilovacího koření je ideální ke grilování na grilu nebo na pánvi. Garance stálosti kvality a chuti. Vhodné jako předkrm či hlavní menu jak pro grilovací sezónu, tak celoročně.
Složení: mléko, paprikové koření 1,8 % (ionizováno), sůl, mlékařské kultury, Penicillium candidum. Sušina: 48 %, tuk v sušině 53,1 %, Tuk: 25,5 %
Plísňový sýr ideální ke smažení, k nakládání a do pomazánek. Jako jediní můžeme používat název Hermelín na našich produktech. To znamená, že pouze naši zákazníci mohou dále prodávat Hermelínové pomazánky nebo smažený či grilovaný Hermelín, ostatní pouze camembert.
Složení: mléko, smetana , jedlá sůl, mléčné kultury, Penicillium candidum, Sušina: min. 46 % ,Tuk: min. 23 %
Jediné nakládané Hermelíny zaručující stálost chuti, kvality a hygieny. Šetří v provozu čas i náklady na personál, snadná, rychlá příprava. Vhodné jako chuťovka k pivu či jako předkrm. Lze použít i do provozů, kde není kuchyně.
Složení: sýr s plísní na povrchu (52 %), řepkový olej, paprika beraní rohy, cibule sterilovaná (konzervační látka oxid siřičitý), směs koření - ošetřeno ionizujícím zářením (pepř, chilli, česnek, cibule, petržel, sladká paprika).
Jediné nakládané Hermelíny zaručující stálost chuti, kvality a hygieny. Šetří v provozu čas i náklady na personál, snadná, rychlá příprava. Vhodné jako chuťovka k pivu či jako předkrm. Lze použít i do provozů, kde není kuchyně.
Složení: sýr s plísní na povrchu (52 %), řepkový olej, paprika beraní rohy, cibule sterilovaná (konzervační látka oxid siřičitý), směs koření - ošetřeno ionizujícím zářením (pepř, chilli, česnek, cibule, petržel, sladká paprika).
Přírodní sýr s bílou plísní na povrchu. Zrající plísňový sýr ideální ke smažení či nakládání.
Složení: mléko, jedlá sůl, mléčné kultury, Penicillium candidum, Sušina: min. 46 -50 % ,Tuk: min. 24 %
Přírodní sýr s bílou plísní na povrchu. Zrající plísňový sýr ideální ke smažení či nakládání.
Složení: mléko, jedlá sůl, mléčné kultury, Penicillium candidum, Sušina: min. 46 -50 % ,Tuk: min. 24 %
Sýr s modrou plísní se sníženým obsahem soli určen pro studenou i teplou gastronomii.
Složení: mléko, sůl, mlékařské kultury, konzervační látka natamycin
Odebírejte náš newsletter.