Menu
Recepty
Články
Značky
Soutěže
Novinky
Domů >
Recepty >
Krémové těstoviny s chutí ementálu
Bez masa
(0 z 1 hodnocení)
Krémové těstoviny s chutí ementálu
30 min
4 porce
Budete potřebovat
2 ks
Bambino Extra ementálové
450 g Fusilli
těstoviny
55 g
máslo
4 stroužek
česnek
250 g
cherry rajčata
240 ml
smetana ke šlehání
sůl
pepř
bazalka
Uvařte těstoviny dle návodu na obalu, sceďte a nechte odkapat v cedníku.
Na velké pánvi rozehřejte máslo na mírném ohni. Přidejte na drobno nasekané stroužky česneku a opékejte dokud se česnek nerozvoní.
Do pánve nalijte smetanu na šlehání a míchejte.
Snižte teplotu na minimum a přidejte do pánve tavený sýr Bambino Extra ementálové. Míchejte, dokud se sýr nerozpustí a nevytvoří hladkou omáčku.
Povařte několik minut, dokud omáčka mírně nezhoustne. Podle chuti osolte a opepřete. Případně zřeďte dle potřeby mlékem.
Přidejte na pánev uvařené těstoviny fusilli a promíchejte, dokud se těstoviny rovnoměrně neobalí sýrovou omáčkou.
Do směsi těstovin a omáčky jemně vmíchejte cherry rajčátka.
Odstavte z ohně a ozdobte čerstvými lístky bazalky.
Vychutnejte si ementálovou chuť se svěžími rajčaty a bazalkou!
! Náš tip !
Ozdobte rajčátky a čerstvou bazalkou.
Výživové údaje na 100 g
energie
1125,7 kj / 268,0 kcal
tuky
14,5 g
sacharidy
27,1 g
z toho cukry
1,8 g
bílkoviny
7,0 g
sůl
0,7 g
vláknina
2,5 g
Ať Vám neuteče žádný recept.
Odebírejte náš newsletter.
Odebírat
Jsem profesionál v gastroprovozu
Chci se přihlásit k odběru newsletteru, souhlasím s
pravidly zpracování osobních údajů