title
Návrh bez názvu (6).jpg
bambino.jpg
ikonka_bez masa.svg
Bez masa
(0 z 1 hodnocení)

Krémové těstoviny s chutí ementálu

30 min
4 porce

Budete potřebovat

Bambino_Extra Ementalove_90g_400x400px.jpg
  1. Uvařte těstoviny dle návodu na obalu, sceďte a nechte odkapat v cedníku.
  2. Na velké pánvi rozehřejte máslo na mírném ohni. Přidejte na drobno nasekané stroužky česneku  a opékejte dokud se česnek nerozvoní.
  3. Do pánve nalijte smetanu na šlehání a míchejte.
  4. Snižte teplotu na minimum a přidejte do pánve tavený sýr Bambino Extra ementálové. Míchejte, dokud se sýr nerozpustí a nevytvoří hladkou omáčku.
  5. Povařte několik minut, dokud omáčka mírně nezhoustne. Podle chuti osolte a opepřete. Případně zřeďte dle potřeby mlékem.
  6. Přidejte na pánev uvařené těstoviny fusilli a promíchejte, dokud se těstoviny rovnoměrně neobalí sýrovou omáčkou.
  7. Do směsi těstovin a omáčky jemně vmíchejte cherry rajčátka.
  8. Odstavte z ohně a ozdobte čerstvými lístky bazalky.
  9. Vychutnejte si ementálovou chuť  se svěžími rajčaty a bazalkou!

! Náš tip !

Ozdobte rajčátky a čerstvou bazalkou.

Výživové údaje na 100 g

energie
1125,7 kj / 268,0 kcal
tuky
14,5 g
sacharidy
27,1 g
z toho cukry
1,8 g
bílkoviny
7,0 g
sůl
0,7 g
vláknina
2,5 g