Menu
Recepty
Články
Značky
Soutěže
Novinky
Domů >
Recepty >
Malinový cheesecake
Bez masa
(0 z 1 hodnocení)
Malinový cheesecake
90 min
8 porcí
Budete potřebovat
480 g
Lučina Smetanová
100 g
měkký tvaroh
200 g
máslové sušenky
200 g
máslo
4 polévková lžíce
malinový džem
250 ml
smetana ke šlehání
1 balení
prášková želatina
2 polévková lžíce
moučkový cukr
100 ml
voda
čerstvé maliny
Sušenky rozemelte najemno.
Máslo nechte rozpustit a vlijte k sušenkám, promíchejte.
Na dno koláčové formy nasypte směs sušenek s máslem a upěchujte.
Dejte do lednice ztuhnout.
V míse si smíchejte Lučinu Smetanovou s tvarohem a moučkovým cukrem.
Do vody nasypte želatinu a nechte nabobtnat.
Přelijte směs do kastrůlku a nechte zahřát.
Přidejte malinový džem a důkladně promíchejte, dokud želatina nebude rozpuštěná.
Šlehačku vyšlehejte dotuha, vmíchejte ji do krému a přidejte malinovou směs, vše zamíchejte.
Směs navrstvěte na sušenkovou krustu a dejte vychladit do lednice, ideálně přes noc. Před servírováním ozdobte čerstvými malinami a snítkami máty.
Výživové údaje na 100 g
energie
1304,5 kj / 310,6 kcal
tuky
24,4 g
sacharidy
16,5 g
z toho cukry
7,6 g
bílkoviny
6,4 g
sůl
0,2 g
vláknina
0,4 g
Ať Vám neuteče žádný recept.
Odebírejte náš newsletter.
Odebírat
Jsem profesionál v gastroprovozu
Chci se přihlásit k odběru newsletteru, souhlasím s
pravidly zpracování osobních údajů