title
33a_1245x915px.jpg
sedlcansky.jpg
ikonka_bez masa.svg
Bez masa
(0 z 1 hodnocení)

Nakládaný Hermelín s bylinkami

30 min
4 porce

Budete potřebovat

Sedlčanský Hermelín Originál 100 g.png
  1. Hermelíny rozkrojte napůl. Opatrně z nich vydlabejte vnitřky a dejte je do misky.
     
  2. K vydlabaným vnitřkům přidejte pokrájenou jarní cibulku, prolisovaný česnek, nasekané bylinky a trochu pepře. Hmotu spojte a lžičkou ji vtěsnejte zpět do vydlabaných Hermelínů, důkladně upěchujte.
     
  3. Červenou cibuli nakrájejte na kolečka. Několik koleček cibule poklaďte na dno sklenice a začněte vršit sýry; prokládejte je cibulí a čerstvými bylinkami.
     
  4. Jakmile je vše ve sklenici, zalijte obsah olejem. Dávejte pozor, abyste měli všechny sýry i cibuli ponořené v oleji, jinak se můžou začít kazit. Teď už stačí jen pár dní vydržet a pak se do nich pustit.

Výživové údaje na 100 g

energie
1753,7 kj / 417,6 kcal
tuky
40,1 g
sacharidy
3,7 g
z toho cukry
1,5 g
bílkoviny
9,8 g
sůl
0,7 g
vláknina
2,9 g