Na rozpáleném grilu nejdříve zlehka opečte krajíc chleba z obou stran, bude to trvat asi 2 minuty. Poté jej potřete sádlem a nakonec česnekem.
Sedlčanský Ohnivák vyjměte z obalu a zasypte ho pikantním kořením z balení. Česnek oloupejte a jeden stroužek prolisujte. Tuto směs navrstvěte na Hermelín, zabalte vše do alobalu a ogrilujte tak, aby se pod křehkou, ale pevnou kůrkou Hermelínu začalo sýrové jádro rozplývat do krémové konzistence.
Topinku dejte znovu na gril, ale pro tentokrát navrch rošťácky položte připravený Ohnivák. Nechte pomalu grilovat cca 2 až 4 minuty.
! Náš tip !
Pro drsné rockery: Rozpálený Hermelín ještě trochu přiostřete jalapeňos papričkou. Negrilujte ji, jen ji nadrobno nasekanou nasypte navrch.