Menu
Recepty
Články
Značky
Soutěže
Novinky
Domů >
Recepty >
Smažené brynzové pirohy
Z ovčího mléka
(0 z 1 hodnocení)
Smažené brynzové pirohy
30 min
+ + 20 min
4 porce
Budete potřebovat
1 ks
listové těsto
50 g
Liptov brynza
100 g
brambory
sůl a pepř
1 ks
vejce na potření
olej
Brambory v misce smíchejte s brynzou, v případě potřeby osolte a opepřete.
Z těsta nařežte čtverce, do středu vložte trochu nádivky a přeložte do tvaru trojhranu.
Strany potírejte rozšlehaným vajíčkem, aby se dobře slepily.
Chvíli smažte ve směsi oleje a másla.
Hotové pirohy vyndejte, nechte okapat na savém papíru a podávejte s jogurtovo-paprikovým dipem.
! Náš tip !
Doporučujeme podávat s vínem Breslava.
Výživové údaje na 100 g
energie
1459,9 kj / 356,2 kcal
tuky
27,1 g
z toho nasycené mastné kyseliny
22,4 g
sacharidy
1,6 g
z toho cukry
1,3 g
bílkoviny
6,2 g
sůl
0,9 g
Ať Vám neuteče žádný recept.
Odebírejte náš newsletter.
Odebírat
Jsem profesionál v gastroprovozu
Chci se přihlásit k odběru newsletteru, souhlasím s
pravidly zpracování osobních údajů